Op reis

Kraanvogels vouwen Foto: Katarina Galisinova
Foto: Katarina Galisinova

Soms ben je zonder het te weten op reis. Dat overkwam me deze week. Onderweg kwam ik van alles tegen, van medereizigers tot onverwachte trekpleisters. Een vage bekende ontpopte zich tot origami goeroe, net toen ik het idee had om kraanvogels en masse te gaan vouwen met aanwaaiende buurtbewoners. Een oud verloren kastje bleek reikhalzend uit te kijken naar een nieuwe toekomst als Little Free Library. En andere reizigers keken ook wel uit naar een goede kop koffie op de plek waarvan wel eens gezegd wordt dat hemel en aarde zich elkaar daar ooit raakten.

De wereld is klein, zeker onderweg. Kom deze kleine wereld ook vieren en reis zaterdag af naar De Bethel. Een plek die zoekt naar een nieuwe bestemming van hoop, ontmoeting en inspiratie. Dat zit wel goed, te zien aan de start van deze reis. En dat zomaar in het Valkenboskwartier, Den Haag. Aanstaande zaterdag, Burendag, kun je van 11.00 tot 13.00 de origami goeroe, de Little Free Library en een stel pelgrims in levende lijve ontmoeten. Reis je mee?

Auteur: Neo de Bono

Neo werkt aan inclusieve en coöperatieve stad en samenleving. En woont, werkt en kerkt als een moderne monnik in het Haagse Moerwijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: